Keukens van Adriaan Verwoert: al ruim 30 jaar dé keukenspecialist
Keukens Sanitair Tegels Bouwmaterialen Badkamer Aanbieding Keukencentrum Badkamercentrum | Adriaan Verwoert Opheusden
Ruim 30 jaar keukenspecialist
Keukens Sanitair Tegels Bouwmaterialen Badkamer Aanbieding Keukencentrum Badkamercentrum | Adriaan Verwoert Opheusden
Eigen zagerij
Keukens Sanitair Tegels Bouwmaterialen Badkamer Aanbieding Keukencentrum Badkamercentrum | Adriaan Verwoert Opheusden
250m2 aan showroom
Keukens Sanitair Tegels Bouwmaterialen Badkamer Aanbieding Keukencentrum Badkamercentrum | Adriaan Verwoert Opheusden
Ruim assortiment

We wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi 2024 toe!

ONZE TOONAANGEVENDE MERKEN

Bij Adriaan Verwoert bieden wij hoogwaardige kwaliteit, mede dankzij de toonaangevende merken die wij vertegenwoordigen. In onze toonzaal vindt u een breed scala aan keukens van merken zoals DKG, Kuhlmann, Punto, en Dekker. Ook bieden wij keukenapparatuur aan van gerenommeerde merken als Miele, Siemens, Atag, Etna, Pelgrim en Stoves fornuizen.

DKG

DKG staat bekend om zijn hoogwaardige keukenkasten en innovatieve ontwerp. Het merk biedt duurzame en functionele oplossingen, die zorgen voor een efficiënte indeling en een lange levensduur. DKG combineert vakmanschap met moderne technologie om aan verschillende stijlen en behoeften te voldoen.

KUHLMANN

Kuhlmann keukens staan voor Duitse kwaliteit en precisie. Het merk biedt flexibele ontwerpmogelijkheden en hoogwaardige materialen, wat resulteert in robuuste en stijlvolle keukens. Kuhlmann richt zich op maatwerk en functionaliteit, passend bij elke woonruimte.

PUNTO

Punto keukens bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk staat bekend om zijn praktische ontwerpen en solide constructie. Punto combineert moderne ontwerpen met gebruiksvriendelijke oplossingen, ideaal voor elk type huishouden.

DEKKER

Dekker levert innovatieve werkbladen en keukenaccessoires van topkwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan materialen en afwerkingen, waardoor elke keuken een unieke uitstraling krijgt. Dekker producten staan bekend om hun duurzaamheid en stijlvol uiterlijk.

MIELE

Miele staat bekend om de betrouwbaarheid en topkwaliteit in keukenapparatuur. Het merk biedt geavanceerde technologie en gebruikersvriendelijke functies, voor efficiënte en duurzame apparaten. Miele producten zijn ontworpen voor langdurig gebruik en optimale prestaties.

SIEMENS

Siemens keukenapparatuur combineert moderne technologie met stijlvol design. Het merk staat bekend om zijn innovatieve functies en energiezuinige oplossingen. Siemens biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en duurzaamheid.

ATAG

Atag is gespecialiseerd in hoogwaardige inbouwapparatuur die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het merk biedt geavanceerde kook-, bak- en koeloplossingen die passen in elke moderne keuken. Atag producten zijn ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en prestaties.

ETNA

Etna biedt een breed assortiment keukenapparatuur met een focus op gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid. Het merk combineert praktische functies met een eigentijds design. Etna staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit en veelzijdigheid.

PELGRIM

Pelgrim keukenapparatuur biedt een perfecte balans tussen kwaliteit en design. Het merk richt zich op gebruiksgemak en duurzaamheid, met een breed scala aan producten die passen bij diverse keukens. Pelgrim staat voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur.

STOVES FORNUIZEN

Stoves fornuizen staan bekend om hun duurzaamheid en professionele kwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan modellen met verschillende kookopties, ideaal voor zowel thuiskoks als professionele chefs. Stoves fornuizen combineren functionaliteit met een klassieke uitstraling.

ONZE KEUKENSTIJLEN

MODERNE KEUKENS

Ontdek onze moderne keukens, met hun strakke ontwerp en geavanceerde functionaliteit, voor een eigentijdse en praktische keuken.

LANDELIJKE KEUKENS

Ontdek onze collectie landelijke keukens, voor een rustieke charme en een uitnodigende sfeer in huis.

SHOWROOM KEUKENS

Bekijk onze selectie showroomkeukens.